• 21 Nisan 2011

Sivas’ın Jeotermal Kaynakları Panelle ele alındı

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Sivas Şubesi tarafından Sivas Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda “Her Yönüyle Sivas’ın Jeotermal Kaynakları’ adlı panel gerçekleştirildi. Panele Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni YEKELER  de katıldı. Panelde Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Fikret KAÇAROĞLU “Sivas Jeotermal Kaynaklarının Su Kimyası Özellikleri”,  Tıp Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emrullah HAYTA “Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ABD Jeotermal Suların Tıpta Kullanımı”, Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat ÖZÇELİK ise “ Sivas’taki Jeotermal Kaynakların Deri Hastalıklarındaki Önemi” adlı sunumlarını gerçekleştirdiler.