• 15 Nisan 2011

Öğrencimiz Ayhan Tuzlalı İkinci Kez Fairplay Ödülü Aldı

Bu yıl kuruluşunun 125. yılını kutlayan FMV Işık Okulları, 2010’un “Spora Işık Tutanlar”ını seçti. Işık Okulları, öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katıldığı anketle toplam 13 kategoride, sporda adını başarılarıyla duyurmuş ve gençlere örnek teşkil eden spor insanlarını belirlemişti. 12 Nisan 2010 tarihinde Işık Okulları'nın Nişantaşı'ndaki yerleşkesinde, spor camiasının başarılarıyla tanınmış birçok seçkin ismini, Spora Işık Tutanlar” ödül töreninde bir araya getirdi. Bu çerçevede Üniversitemizden davet edilen Prof. Dr. Mehmet Çimen ve BESYO öğrencisi Ayhan Tuzlalı da törene katılarak ödüllerini aldılar. Bu çerçevede “Fairplay Ödülü”ne de Ayhan Tuzlalı layık görüldü. Törene Prof. Dr. Mehmet Çimen’le birlikte davet edilerek katılan Ayhan Tuzlalı ise “Bu ödülü ikinci kez almanın mutluluğunu yaşıyorum. Ödülü Sivas ve Cumhuriyet Üniversitesi adına alıyorum şeklinde ifade etti.