• 06 Nisan 2011

“Etnik Ritimler” Adlı Resim Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından desteklenen “Etnik Ritimler” adlı resim sergisi Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açıldı. Son sınıf öğrencisi Nida Sebzeci tarafından açılan sergiye Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Toparlı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışında konuşan Prof. Toparlı ilk olarak kişisel sergi açan Nida Sebzeci’ye ve emeği geçen bölüm öğretim üyelerine teşekkür etti. Prof.  Toparlı, Atatürk’ün “ Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” veciz sözünü hatırlatarak serginin açılışını gerçekleştirdi. Kum üzerine yağlı boya ve süsleme tekniği ile yapılan ve toplam 20 eserin yer aldığı sergi iki gün boyunca sanatseverlerle buluşacak.