• 05 Nisan 2011

Kütüphaneler Haftası Üniversitemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından 47. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde kutlama programı düzenlendi. 31.03.2011 tarihinde İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi’nde düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özaydın, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Kitap Sergisinin de açılışının yapıldığı etkinlikte Kütüphane sorumlusu Uzman Kasım Demir tarafından kütüphanelerin tarihi, yapısı hakkında bilgi verildi. Fakülte Kütüphanesi hakkında da bilgiler veren Demir, kütüphanemize emeği geçen ve bağış yapan hayırseverlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Fakülte içinde en çok kitap okuyan öğrencilere Rektörlük tarafından teşekkür belgesi, kitap ve fakülte dekanlığı tarafından çeşitli hediyeler ödüllendirildi. Öğrencilerimize belge ve hediyelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Özaydın, Fakülte dekanları ve Öğretim üyeleri tarafından verildi. Etkinlikte ayrıca Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Toparlı tarafından fakülte kütüphanesine kitap bağışı da yapıldı.

Kitap Sergisinin Açılışı Gerçekleştirildi.

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi içerisinde kitap sergisi açıldı. Açılış Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Özaydın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Hüseyin Akkaya, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Bozkuş tarafından yapıldı.