• 01 Nisan 2011

Üniversite Yönetimi Hafik’te Ziyaretlerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, 30.03.2011 tarihinde Hafik Yüksekokuluna giderek incelemelerde bulundu. Rektör Dökmetaş, ilk olarak Üniversitemize tahsis edilen Hafik Göl Tesislerini ziyaret etti. Rektör Dökmetaş’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Hafik Kaymakamı Cemal Demiryürek, Belediye Başkanı Zeki Aydın, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Zahir Bakıcı, Hafik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevcihan Gürsoy da eşlik etti. Ardından Kaymakam Demiryürek’i ve Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın’ı makamında ziyaret eden Dökmetaş, Belediye Başkanı Zeki Aydın ile Yüksekokul hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, Yüksekokul için yapılacak olan yeni bina da ele alındı. Belediye ziyaretinin ardından Hafik Meslek Yüksekokuluna geçen Dökmetaş, okul müdürü Gürsoy’dan Yüksekokul hakkında bilgi aldı. Rektör Dökmetaş yeni Yüksekokul binası ve öğrenci yurdu için zemin incelemelerinde buldundu. Daha sonra öğrencilerle sınıflarında görüşen Dökmetaş, onların isteklerini dinledi.