• 01 Nisan 2011

Üniversitemizde U13 -U19 Futbol Alt Yapısı Kuruluyor

Üniversitemiz Özel Mahir Sevim Özduman ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden seçilmiş 1998-1999 doğumlulardan U13 ve diğer okullardan seçilmiş U19 Futbol alt yapısı oluşturuluyor. Üniversitemiz Cumhuriyet Üniversitesi Spor Klübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çimen önderliğinde sporcu, teknik heyet ve velilerle yapılan ilk toplantı Sosyal Tesislerde gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Prof. Dr. Mehmet Çimen Üniversitemizde böyle bir oluşumun olmasının son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, amaçlarının küçük yaşta öğrencilerimizi spor ve futbola alıştırmak olduğunu dile getirdi. Toplantıda öğrenci velileri çocuklarının Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü bünyesinde futbol alt yapısı ve eğitimi almasından duydukları memnuniyetlerini söyleyerek Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti ve kulübe destek sağlayacaklarını belirttiler. Oluşturulan alt yapıda öğrencilerimiz 03.04.2011 Pazar Saat 11.00’de Üniversitemiz Stadında top başı yapacak.