• 01 Nisan 2011

"TTNET'le Geleceğini Netleştir" Projesi Programı Üniversitemizde Başladı

TTNET'in, gençlerin kariyer gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı "TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesi Kültür Merkezimizde gerçekleştirildi. 29.03.2011 tarihinde gerçekleşen programa Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, fakülte dekanları ile öğretim üyeleri katıldı. Bir gün süren etkinlik kapsamında gelecekte Türk ekonomisinin karar vericileri ve liderleri olacak üniversite öğrencilerimize, TTNET’in gençlere verdiği destekten, yurt dışındaki ekonomik eğitim olanaklarından, iş hayatının kapılarının nasıl açılacağı, bilişim sektörü, kişisel gelişim konularında bilgiler verildi. Proje ile üniversite öğrencilerine, TTNET'in hayata geçirdiği yeni girişimci destekleme programı, Partner Ekosistem de tanıtıldı. “Geleceğini Netleştir” projesi ile ayrıca bir günlük seminer ve eğitimlere katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası verildi. Projesi ve önerisi olan öğrencilere hediyeler verildi.