• 23 Mart 2011

Sermaye Piyasası Kurumu’nun Tanıtımı Yapıldı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Maliye Bölümü Maliye Kulübü tarafından Fakülte Konferans Salonunda seminer düzenlendi. Seminere Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun, fakülte öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin sermaye piyasası ile ilgili bilgi ve farkındalığını artırmak, staj ve istihdamla ilgili imkânlar sağlamak amacıyla yapılan seminer öncesinde öğrencilerimiz, sermaye piyasaları farkındalığını ölçmek amacıyla anket doldurdular. Fakülte Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yıldıran’ın konuşmasının ardından sunum yapan Sermaye Piyasası Kurumu Üyesi Engin Türkoğlu, Türkiye Sermaye Piyasası Ara Kuruluşlar Birliği Üyesi Süleyman Morbel, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’ndan Tülin Erkılınç ve Banu Polat öğrencileri bilgilendirdi.

Mart

2011