• 22 Mart 2011

Üniversitelerarası 1. lig Futbol Müsabakaları Başladı.

22-26 Mart 2011 tarihleri arasında oynanacak olan Üniversiteler arası 1. Lig müsabakaları Üniversitemiz Spor Salonu’nda düzenlenen törenle başladı. Açılış törenine Rektör yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Şükrü Aslan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Taşkın, Türkiye Üniversiteler Spor Oyunları Federasyonu yönetim kurulu üyesi Üniversitemiz Öğretim Üyesi Hasan İnan, Sivas İl Hakem Kurulu Başkanı Cengiz Baykuş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu yönetimi kurulu üyesi Hasan İnan’ın konuşmasının ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Taparlı, Cumhuriyet kenti Sivas’ta 5 üniversite takımını konuk etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Prof. Toparlı, oynanacak lig müsabakalarında yer alan tüm takımlara başarılar diledi. Cumhuriyet Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi olmak üzere altı üniversitenin yer aldığı müsabakalar cumartesi günü sona erecek. Takımlar, birinci olarak süper lige terfi müsabakalarında yer almak için yarışacak. 1. lig müsabakalarında son sırada kalan takım ise 2. lige düşecek.

Karşılaşmalar Profesör Toparlı’nın Yaptığı Başlama Vuruşu İle Başladı

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı’nın başlama vuruşuyla başlayan müsabakalarda, ilk maç Üniversitemiz ile Atatürk Üniversitesi tarafından yapıldı. Karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Mart

2011