• 20 Mart 2011

Öğrencilerimizle Üst Düzey Yöneticiler Buluştu

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine ve Teknoloji Kulübü öğrencileri tarafından Kültür Merkezinde panel düzenlendi. İş Dünyası ile üniversiteli gençleri teknik ve sosyal anlamda bir araya getiren programda öğrencilerimiz, iş dünyasından yöneticilerle bir araya geldiler. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, bu projenin iş dünyası ile üniversitelileri teknik ve sosyal anlamda bir araya getiren bir organizasyon olduğunu ifade etti.

“Genç Üniversiteli Cevherler Projesi” kapsamında öğrencilere iş hayatında yükselmenin öyküsü ve başarı teknikleri anlatıldı. Yönetim Danışmanı Yazar Aslı Funda Erişken, “Üst Düzey Yönetici Asistanlığı” konusunda, Sabancı Holding E. Direktörü Kudret Ünal “ Girişimcilik ve Reengıneerıng”,  Güç Türkiye genel Koordinatörü ITM Genel Müdür Burcu Kaya “Kariyer Yönetimi ve İş Bulmanın Altın Kuralları”, Sancaktar Grup CEO Murat Çeliksoy “Yönetim ve Liderlik” Pamuk Yatırım A.Ş İç Denetim Uzmanı Funda Ayla “ Finans Sektöründe Kariyer” konularında öğrencilerimizi aydınlattılar. Ferrari Maserati Kurucu Başkanı Orhan Ülgür’ün de katıldığı programda katılımcılara Türkçe - İngilizce katılım sertifikaları verildi. Bu sertifikayla öğrencilerimiz yöneticilerle çay içme ve sohbet yapma şansı yakalayacaklar.