• 21 Mart 2011

Rektör Yardımcımız Profesör Toparlı, Hafik, Zara ve İmranlı Meslek Yüksekokullarında İncelemelerde Bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı Meslek Yüksekokullarımızı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlk olarak Hafik Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Toparlı, öğrencilerin problemlerini dinledi. Hafik Belediye Başkanı Dr. Zeki Aydın, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevcihan Gürsoy ve ilçe yönetiminin de bulunduğu ziyarette yöneticiler Prof. Dr. Toparlı’dan bölüm sayısının artırılması konusunda istekte bulundular.

Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulunda Öğrencilerle Sohbet Etti.

Hafik’ten sonra Zara Ahmet Çudaroğlu Meslek Yüksekokuluna geçen Toparlı, Müdür Yardımcısı Uğur Tatar’la sohbet ederek istekleri dinledi, daha sonra da öğrencilerle bir süre sohbet etti.

İmranlı Meslek Yüksek Okulunu Ziyaret etti.

Prof. Dr. Recep Toparlı İmranlı Meslek Yüksekokulunu da ziyaret ederek okulda yapılan çalışmaları yerinde tespit etti. Toparlı, okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Bayram Zengin’den isteklerini dinleyerek bilgisayar laboratuvarını ve sınıfları gezdi.