• 18 Mart 2011

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

Eğitim Fakültesi Tarih, Eğitim ve Kültür Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkkale Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Programda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet ESENKAYA “Çanakkale Zaferini Anlamak” konulu konferans verdi. Konferans öncesinde Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Kahramanlık Türküleri seslendirdi. Eğitim Fakültesinin bir başka öğrencisi de ney eşliğinde Çanakkale Şiirini sundu. Üniversite Kültür Merkezi’nde yapılan programa Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Dervişoğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Program sonunda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Dervişoğlu Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya’ya plaket takdim etti.