• 10 Mart 2011

Osman Yıldırım 'Kişisel Gelişim Söyleşileri'ne Katıldı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Osman Yıldırım,  Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Girişimcilik ve Yönetişim Kulübü tarafından düzenlenen 'Kişisel Gelişim Söyleşileri'ne konuşmacı olarak katıldı. Fakülte Konferans Salonunda gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, sanayici ve iş adamları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üniversitemize yapılan desteklere ve öğrenci burslarına dikkat çekti. Sivas’ta sanayicilerin yaşadığı zorluklara değinen Rektör Dökmetaş katkılarından dolayı Başkan Yıldırım’a onurluk takdim etti. Programda girişimcilik konusunda tecrübelerini anlatan Başkan Yıldırım, başarıdaki sırrın dürüstlük cesaret ve ortaklık kültüründeki güvenden kaynaklandığını söyledi. Her işi yapmak yerine bir işi en iyi yapmanın en büyük girişimcilik olduğunu kaydeden Yıldırım, "En iyi olmak için mücadele edin." dedi. Osman Yıldırım Sivas’ta bulunan sanayi ve kuruluşlar hakkında genel bilgi verdi.

Mart

2011