• 08 Mart 2011

Kadınlar Günü Nedeniyle Konser Düzenlendi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir konser düzenledi. Konsere Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve eşi Prof. Dr. H. Sebila Dökmetaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Akkaya ve çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı. Konser öncesi konuşan Rektör Dökmetaş, “Tüm dünyada bireye yönelik belirli günler ve belirli temalar ön plana çıkıyor. Türk tarihinde Orta Asya’dan Türkiye’ye kadar kadınımızın yeri hep ön plandadır. Kadınlarımız gerektiğinde sorumluluğu almış ve görevlerini layıkıyla yerine getirmişlerdir” diyerek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Prof. Dr. İlknur Okatan, eğitim programlarındaki derslerde işledikleri konular çerçevesinde bu konseri hazırladıklarını belirtti. Prof. Okatan, insan sevgisine önem verdiklerini belirterek, insan haklarının sorumluluğunda olan herkese bu konseri ithaf ediyoruz, dedi.