• 01 Mart 2011

2011-2012 ERASMUS Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Rektörlük Erasmus Dış İlişkiler Birimi tarafından yapılan “Bilgilendirme Toplantısı” Kültür Merkezimizde gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Dış İlişkiler Birim Başkanı Doç. Dr. Üzeyir Ok Erasmus konusunda öğrencilerimize bilgi verdi. Erasmus Birim Sorumlularının da katıldığı toplantıda Erasmus Kurul Üyesi Doç. Dr. Rana Özbakır Amca, Erasmus Programından bahsederek, başvuru süreci, genel şartlar, Avrupa Ülkeleri bağlı anlaşmalı ülkeler ve üniversiteler hakkında kapsamlı bilgi verdi. Toplantıda başvuruların 11 Mart 2011 Tarihine kadar Rektörlük Dış İlişkiler Birimine yapılması gerektiği aktarıldı. Her yıl Erasmus kapsamındaki öğrenci sayısının artışına da dikkat çekildi.