• 01 Mart 2011

Üniversitemiz Tarafından Rektörlük Kayak Yarışları Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca Rektörlük Kayak Yarışları düzenlendi. Hafta sonu Sivas Yoğunyokuş Kayak Tesislerinde yapılan yarışlara Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil, Özbelsan A.Ş Genel Müdürü Süleyman Sarıyıldız katıldı. Alp Disiplini Kayak Yarışlarında, 9 ayrı kategoriden 21 sporcu yarıştı.

Yarışlar sonunda, minik erkeklerde Muhammet Akalın, minik kızlarda Neslihan Akalın, yıldız erkeklerde Ege Büyükdere, genç kızlarda Sema Bulmuş, genç erkeklerde Fehmi Çetin, üniversiteli erkeklerde İbrahim Solak, üniversiteli kızlarda Nihan Erdiler, büyük bayanlarda Nihan Erdiler, büyük erkeklerde Serkan Arık birinci oldu. Yarışlarda dereceye girenlere madalyaları ve ödülleri, Rektör Dökmetaş, Belediye Başkan Yardımcısı Çınargil, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Taşkın, Spor Şube Müdürü Ünal Ercins ve diğer yetkililerce verildi. Rektör Dökmetaş, Erzurum'da düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda Sivas'ı temsil eden üniversitemiz öğrencisi Nihan Erdiler'e onurluk takdim etti.