• 22 Şubat 2011

Üniversitemiz Vakfı Koleji Öğrencileri Satranç Turnuvasında Yine Başarı Getirdi

Vergi Haftası münasebetiyle Sivas Defterdarlığı’nın düzenlemiş olduğu 18 yaş altı Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapıldı. Törene Üniversitemiz Vakfı Koleji Müdür Yardımcısı İbrahim Üçinkülüğ ile dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı. Üniversitemiz Kolej Vakfı Müdürü Asuman Bozbıyık santranç sporunun öğrencilerin zihinsel yeteneklerini geliştirmede önemli bir yeri olduğunu söyleyerek Federasyona bağlı santranç öğretmeni Sezer Azgın’la birlikte öğrencilerin bu spor dalına ilgilerini artırmaya yönelik çalıştıklarını belirtti. Dereceye giren kolejimiz mezunu Gün Sümer’i, ikinci eş puanlı olan 6. sınıf öğrencimiz Buğra Hamza Polat’ı ve 7. sınıf öğrencimiz Umut Topal’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şubat