• 18 Şubat 2011

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni Yekeler Yabancı Öğrenciler İçin Yükseköğretim Konulu Toplantıya Katıldı

Trakya Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde sekiz devlet üniversitesi (Kırklareli, Namık Kemal, Çanakkale Onsekiz Mart, Uludağ, Süleyman Demirel, Ondokuz Mayıs, Atatürk ve Anadolu Üniversiteleri) ile yürütülen Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabulüne yönelik yapılan çalışmalar bir toplantı ile değerlendirildi. 2011 yılının yeni çalışma grubunda bulunan Üniversitemiz de toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni Yekeler ile katıldı.Yükseköğretim alanında Balkanlara yönelik yapılan çalışmalardan biri olan Türkiye’deki üniversitelere Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Yükseköğretim Programı hususunda 2011 Programı’nın ve yeni akademik yılda yurt dışından öğrenci kabulüne ilişkin esasların görüşülmesi için belirlenen toplantı, 14 Şubat 2011 tarihinde Trakya Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Şubat