• 12 Şubat 2011

CÜSK Farklı Skor Elde Etti.

Üniversitemiz Spor Kulübü (CÜSK) Futbol Takımı Galibiyete İmza Attı.

Üniversitemiz Futbol Kulübü (CÜSK), Şarkışla Belediyespor engelini 3-0’lık skorla aşarak ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı. Pazar günü fuar alanı 2 nolu sahada oynanan karşılaşmada Şarkışla Belediyespor’la karşılaşan CÜSK, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi. Bu galibiyetle ligdeki puanını 14’e yükselten ve Şarkışla Belediyespor ile ligin bitimine 2 hafta kala arasındaki puan farkını 4’e yükselten CÜSK ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde etti. Şarkışla Belediyespor’u farklı skorla mağlup eden ekibini tebrik eden CÜSK Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çimen, iyi oyun ve hak edilerek alınan galibiyetin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Ligin bitimine iki hafta kala rakipleriyle aralarında olan puan farkının açılmasının büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Çimen, kalan iki haftada hata yapmayarak bu sezon ligde kalacaklarını belirtti.

Şubat