Haberler

  • 20 Ocak 2011

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Esnaf ve Sanatkârlar Odasını Ziyaret Etti.

          Çeşitli ziyaretlerine devam eden Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Beşir Köksal ve Yönetimini ziyaret etti. Rektör Dökmetaş ve Rektör Yardımcısı Toparlı’yı Birlik Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş üniversite-şehir bütünlüğünün sağlanması noktasında neler yapılması gerektiğini belirterek karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, problemleri dinlemek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Dökmetaş, “Üniversite ile şehir bütünlüğünün sağlanması, vatandaşın kaynaşması amacıyla neler yapılabilir konusunda görüş alışverişinde bulunmak için ziyarete geldik. Zaman zaman başkanlarımızla toplantılar düzenleyerek öğrencilere yönelik destek projeleri yapmak istiyoruz. Sizlerin tecrübelerinizden yararlanacağız, odalarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelecek teklifleri de değerlendireceğiz. Özellikle Karadeniz’de halk ve öğrencilerin katılımı ile “hamsi günleri” adı altında geniş kapsamlı etkinlikler yapılıyor. İlimizde de Sivas köftesini gündeme alarak öğrencilerle ve Sivas halkıyla birlikte geniş kapsamlı bir etkinlik yapmak istiyoruz. Bu aşamadan sonra Cumhuriyet Üniversitesi olarak üniversite-şehir bütünlüğünün sağlanması, ticaret ve sanayi erbabının, esnafın ve vatandaşın ben üniversitenin yanındayım demesi lazım.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Üniversitenin esnafa büyük katkısı olduğunu söyledi. Sivas’ta üye sayısıyla en büyük sivil toplum örgütü olduklarının altını çizen Köksal, “Cumhuriyet Üniversitemiz gerek personeli gerekse de öğrenci sayısıyla esnafımıza önemli katkılarda bulunmaktadır. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak üniversitemiz ile her zaman uyumlu bir şekilde çalıştık ve ortak etkinlikler düzenledik. Öğrencilerimizin Sivas esnafından beklentilerini ve önerilerini aldıktan sonra “Müşteri Memnuniyeti” adı altında bir kitapçık bastırarak tüm esnafımıza dağıttık. Öğrencilerimizin karşısına çıkarak yaşadıkları sıkıntıları tartıştık. Esnaf ve tüccarımızın büyük bir gelir kaynağını teşkil eden, onları ayakta tutan Üniversitemize her zaman destek olmaya, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Teşkilatımızı ziyaretinizden dolayı Sivas esnafı adına teşekkür ediyorum” dedi.

            Başkan Köksal, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’a ziyaret anısına çeşitli hediyeler verirken, Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ise Başkan Beşir Köksal’a onurluk hediye etti.

            

20

Ocak

2011

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B