Haberler

  • 10 Ocak 2011

Güzel Sanatlar Fakültemizde Yağlı Boya Sergisi Açıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Sibel Deniz tarafından kişisel Yağlı Boya Sergisi açıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda açılan sergiye öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 46 adet eserin yer aldığı sergi bir hafta süreyle sanatseverlerle buluşacak.

Resimlerimizi Sivas’ta Bulunan Kurumlarda ve Sektörlerde Sergilemek İstiyoruz

Sergide öğrencilerimizle yaptığımız röportajlarda öğrencilerimiz, açtıkları sergilere Sivas halkından ve esnaflarından destek beklediklerini belirttiler. Öğrenciler, yaptıkları eserleri sadece Üniversitemiz ve fakültelerimizde değil, Sivas’ta kendilerine destek veren kuruluşlarda da açmak istediklerini belirttiler.

Sergiler İçin Sergi Sokağı Açılsın

Öğrenciler Sivas’ın toplumsal ve sosyal yaşantısını güçlendirmek ve katkıda bulunmak için yaptıkları eserleri Sivas’ın sokaklarında sergilemek istediklerini belirttiler. Batı ülkelerinde bulunan Sanat Sokakları’nın Sivas’ta da açılmasından yana olduklarını belirten öğrencilerimiz, açılacak olan bu sokakların şehrin sosyal ve kültürel yaşantısına katkı sağlayacağını belirttiler. Öğrenciler Sivas Belediyesinden “Sanat Sokakları” için destek istediler.

10

Ocak

2011

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B