• 07 Ocak 2011

Mühendislik Fakültemiz Milli Eğitime ve Özel Dershanelere Bağlı Rehber Öğretmenlere Tanıtıldı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından tanıtım amaçlı bir program gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda lise ve özel dershanelerin rehber öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökçe ve öğretim üyeleri katıldı. Programda Dekan Prof. Dr. Ahmet Gökçe Mühendislik Fakültesi hakkında bilgi vererek ortaöğrenimlerini tamamlayıp yükseköğrenime geçiş yapacak öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak istediklerini belirtti. Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi ve farklı bölümlerinde öğretim üyelerimiz tarafından kaliteli eğitim verildiğini belirten Prof. Dr. Gökçe, rehber öğretmenlerin öğrencileri batıdaki üniversitelere değil Cumhuriyet Üniversitesine yönlendirmelerini istedi. Program sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni Yekeler de üniversitemiz tarafından verilen burslar, Farabi Koordinasyon Merkezi ile Yurt Dışı Değişim Programı olan (Erasmus) hakkında bilgi verdi. Rehber öğretmenler daha sonra Mühendislik Fakültesi ile laboratuvarları gezdiler.

Ocak