• 03 Ocak 2011

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2010-2011 Güz Yarıyılı Akademik Kurul  Toplantısı gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun akademik personel katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun üçüncü Akademik Kurul Toplantısını  gerçekleştirdiklerini  ifade ederek dönem içinde  Fakültede yapılan çalışmalar hakkında bilgi  verdi.  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı el  ele, hep birlikte işleri yürüterek  Cumhuriyet Üniversitesi’ni hak ettiği yere getireceğiz, şeklinde konuştu. Rektör Prof. Dr.  Dökmetaş ise akademik alanda bir dönemin durum tespitinin yapılarak  güçlü ve zayıf yanlarının ele alınmasının çok önemli olduğunu dile getirerek  Prof. Dr. Uzun’a  bu konudaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ocak

2011