• 03 Ocak 2011

Rektör Dökmetaş Sivas Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti.

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkan Hastaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Üniversitesini yakından takip ettiklerini ve üniversitenin çalışmalarına katkıda bulunmak istediklerini belirtti. Üniversitenin çok büyük bir kurum olduğunu ifade eden Hastaoğlu, personel ve öğrenci sayısının giderek artmasının Sivas’a her açıdan katkı sağlayacağını belirtti. Başkan Abdulkadir Hastaoğlu “Sivas ve Üniversite hepimizin, beraber çalışır ve üretirsek, Sivas ve Üniversiteyi en iyi yerlere taşırız” dedi. Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Üniversitenin otuz bin öğrencili bir üniversite olduğunu belirterek “Bburası hepimizin üniversitesi sadece bizlerin değil. Katkılarınız olursa bizler üniversite olarak çok seviniriz, minnet duyarız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’na plaket takdim etti.

Ocak