• 01 Ocak 2011

Hastanemizde Yatan Çocuklar Yeni Yıl Coşkusu Yaşadı

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Pediatri Servisi, Halkla İlişkiler Birimi, Tıp Fakültesi öğrencileri Çocuk Destek Kulübü ve Türk MSIC tarafından hastanede yatan çocuklara yılbaşı dolayısıyla program düzenlendi. Hastanede tedavileri devam eden çocuklara hastane ortamında da yeni bir yılın coşkusunu ve neşesini yaşatmak amacıyla düzenlenen kutlama programında çocuklar ve aileleri birlikte pasta kestiler. Çocuk Destek Kulübü ve Türk MSIC tarafından seslendirilen şarkılarla doyasıya eğlenen çocuklar yeni yılı sağlıklı bir şekilde geçirmek istediklerini belirttiler. Çocuk hastalar ve yakınları anlamlı etkinlik nedeniyle hastane yönetimine teşekkür ettiler.

Ocak