• 29 Aralık 2010

Kolej Öğrencilerimizden Burak Akkaya 2010 Yılı Dünya Wushu Şampiyonasından Dünya Dördüncüsü Oldu

Singapur’da yapılan 2010 Dünya Şampiyonasında Dünya dördüncüsü olan öğrencimiz Burak Akkaya ve 2008 yılında arasında Türkiye ikinciliğini ve il birinciliğini kazanan Nadide Akkaya, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı ve Okul Müdürü Asuman Bozbıyık’ın da bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Burak ve Nadide Akkaya’yı tebrik ederek başarıların artarak devam etmesini diledi. Ziyarette Rektör Dökmetaş öğrencilerimize başarılarından dolayı plaket ve hediyeler takdim etti. Öğrencilerimiz Burak ve Nadide Akkaya ise Rektör Dökmetaş’ın yeni yılını kutlayarak kendi yaptıkları yılbaşı kartını hediye ettiler.

Aralık