• 28 Aralık 2010

Üniversitemizde “Kadın Sesleri Topluluğu” Konseri Gerçekleşti

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu Müdürlüğü tarafından “Kadın Sesleri Topluluğu” konseri düzenlendi. Üniversitemiz Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hazar Turan Âlim, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Üniversitemiz eski rektörü iş adamı Prof. Dr. Mahir Tevruz, Vali Yardımcısı İsmail Karadaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Arslan, İl Emniyet Müdürü A. Kemal Seyhan ile çok sayıda davetli katıldı. İki bölümden oluşan konserde 26 eser seslendirildi. İzmir ve Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu’ndan misafir sanatçıların katıldığı konserde, çeşitli yörelerden derlenen eserlere yer verildi. Program sonunda Vali Kolat, misafir sanatçılara çeşitli hediyeler takdim etti.

Aralık