• 05 Aralık 2010

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemiz Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Üniversitemize ziyarete gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve  beraberindeki heyet,  Rektörlük makam ziyaretinin ardından Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesine giderek hastaları ziyaret etti. Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ile birlikte  hastaneye geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ı,  Hastane Başhekimi Prof.Dr. Gökhan Köylüoğlu ve Hastene Yönetimi Hastanemiz girişinde karşıladı. Hasta ziyareti yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hasta ziyaretlerinin  ardından Başbakan Erdoğan ve beraberdindekiler Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ve Hastane Başhekimi  Prof.Dr. Gökhan Köylüoğlu’ ndan hastane  hakkında bilgiler  aldı. Ziyaretin ardından  Başbakan Erdoğan üniversitemizden ayrıldı.

Aralık