• 01 Aralık 2010

Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası Müsabakaları Üniversitemizde Gerçekleşti

Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası ön eleme müsabakaları Üniversitemiz  Yarı Olimpik  Yüzme havuzunda gerçekleşti. Sivas  ayağına,  çeşitli illerden 80 sporcu katıldı. Müsabakaları  Rektör  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, Türkiye  Yüzme  Federasyonu  Yönetim  Kurulu  Üyesi  Sultan Acuneroğlu, Gençlik  ve  Spor Müdür  Vekili  Eyüp  Aslan,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube  Müdürü  Ahmet  Urhan, Beden  Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  Müdürü  Doç. Dr. Şükrü Arslan, öğretim üyeleri ve sporcuların aileleri izledi.  Serbest,  kelebek,  kurbağalama,  sırt üstü dallarında çeşitli yaş kategorilerinde yapılan yarışlara,  16 takımdan  30'u bayan,  50'si erkek toplam 80 sporcu katıldı. İlk gün yarışları çekişmeli anlara sahne oldu. Ön eleme yarışları  28 Kasım Pazar günü sona erdi. Sivas'ın yanı sıra İstanbul, Ankara, Adana, Kocaeli ve Muğla illerinde yapılan ön eleme müsabakalarında kategorilerinde dereceye giren sporcuların, Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığı belirtildi.

Aralık