Haberler

  • 25 Temmuz 2016

Prof. Dr. Erhan Atahan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hayatını kaybeden Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Atahan için Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik girişi önünde cenaze töreni düzenlendi. 
 
Cenaze törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz, Sami Bozpolat, Prof. Dr. Erhan Atahan’ın eşi Refika Atahan ve çocukları, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, Prof. Dr. Levent Özdemir, Doç. Dr. Özlem Kayım Yıldız, öğretim üyeleri, sevenleri ve çok sayıda akademik –idari personel katıldı.
 
Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, merhum Atahan’ın çok güler yüzlü bir kişi olduğunu ifade ederek, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi. 
 
Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz ise merhuma Allah’tan rahmet dileyerek sevenlerine başsağlığı diledi. 
 
Cenaze töreninde daha sonra İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Durmuş Arslan’ın okuduğu Kur’an- Kerim’in ardından merhum Atahan son yolculuğuna uğurlandı.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve törene katılan öğretim üyeleri ardından merhum Atahan’ın eşi Refika Atahan ve ailesine taziyelerini ilettiler. 
 

25

Temmuz

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B