Haberler

  • 21 Temmuz 2016

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, İl Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Sivas Valiliği İl Koordinasyon toplantısı Vali Davut Gül başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 
 
Toplantıda Belediye Başkanı Sami Aydın’ın ardından kürsüye çıkan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, yaşanan darbe girişimini lanetleyerek, bu uğurda şehit olan demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. 
 
Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hizmetli, Üniversitemiz 2016 Yılı Yatırım İzleme ve Değerlendirme Raporu’nu sunarak, koordinasyonu gerektiren hususlar kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu; yeni yurtlar 2016 – 2017 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçilmesi, Belediye Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verileceği bulvarın en kısa zamanda bitirilmesi, belediyenin kampüs içindeki durakları onarması ve yeni duraklar inşa edilmesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından üst geçit yapılması, Belediye Başkanlığı ve Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından asfalt bakım ve onarım yapılması, Kızılırmak Projesinin belediyemiz tarafından hayata geçirilmesi konularını aktardı. 
 

21

Temmuz

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B