• 14 Temmuz 2016

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Semra Özçelik'den Rektörümüze Ziyaret

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Semra Özçelik’den Rektörümüze Ziyaret
Üniversitemizden emekli olan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V.  ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Semra Özçelik, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Prof. Dr. Özçelik, Cumhuriyet Üniversitesi’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, Üniversitemizde görev yaptığı sürede destek sağlayan mesai arkadaşlarına, akademik ve idari personeli ile öğrencilerine teşekkür etti.

Üniversitemize yapmış olduğu katkılarından ve emeklerinden dolayı Prof. Dr. Özçelik’e teşekkür eden Rektör Prof.Dr. Faruk  Kocacık, bundan sonraki yaşantısında sağlık ve mutluluklar dileyerek, hizmetlerinin anısına Prof. Dr. Semra Özçelik’e teşekkür belgesi takdim etti.

Temmuz