Haberler

  • 28 Haziran 2016

Rektör Prof. Dr. Kocacık'tan TÜGVA'ya İadeyi Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş ile birlikte Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sivas Şubesine iadeyi ziyarette bulundu.
 
TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Davut Irmak’ın da katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, TÜGVA Sivas İl Temsilcisi Abdullah Mücahit, üyeler Ahmet Duman, Cabir Duman, Tarık Ağkaş ve  diğer görevlilerle   görüşerek sohbet etti. 
 
Ziyarette İl Temsilcisi Mücahit ve diğer üyeler Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bozkuş’la Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas’a kurulacak olan ikinci devlet üniversite hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Temsilcisi Abdullah Mücahit, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bozkuş’a katılımlarından ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bozkuş ise İl Temsilcisi Mücahit ve üyeleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. 
 

28

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B