• 15 Haziran 2016

DEMİR EXPORT A.Ş'den Divriği MYO'na 5 Bilgisayar

Üniversitemiz Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu eski müdürü Prof. Dr. Yakup Cebeci tarafından başlatılan ve Prof. Dr. Ayten ATEŞ’in girişimleriyle Koç Grubu’nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketi Demir Export A.Ş’nin Divriği MYO’na ait  laboratuvar sınıflarında  kullanılmak üzere verdiği 5 adet bilgisayar MYO’na teslim edildi.

Okul Müdürü Prof. Dr. Ayten ATEŞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Koç Grubu’nun ülkemizin eğitim, sağlık, kültür-sanat ve spor ana konularında gelişimine duydukları önemi bildiklerini, Demir Export A.Ş yönetiminin de aynı perspektif ve kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik kapsamında sergilediği duyarlılık ile bağışlayacağı 20 adet bilgisayarın, teknolojinin hızlı gelişimi karşısında performans kaybını dengelemek amacı ile her yıl 5 adet teslim edileceğine değinerek, “Okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı Demir Export A.Ş Genel Müdürü Sayın Savaş Şahin başta olmak üzere, süreci yöneten ESÇ ve Toplum İlişkileri Müdürü Sn Hacı Karakuş’a ve Sayın Onur Balkaya’ya teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerine yer verdi.

Haziran