• 10 Haziran 2016

Başsavcı Vekilinden Rektörümüze Ziyaret

Yeni çıkan kararname ile Bergama Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cem Ali Çiftçi, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mansur Kayataş’ın da hazır bulunduğu ziyarette Çiftçi, Sivas’tan oldukça memnun ayrıldığını ifade ederek, “Üniversite Sivas’ın en büyük nimetidir. Ben Sivas’tan memnun kalmış bir şekilde üzüntü içinde ayrılıyorum. Rektörümüze ve ekibine destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ise Sivas’a ve Üniversitemize yapmış olduğu katkılardan dolayı Çiftçi’ye teşekkür ederek, “Başsavcımıza yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olsun diyorum” dedi

Haziran