Haberler

  • 10 Haziran 2016

Üniversitemiz Tarafından Şehit Aileleri ve Gazilere Yönelik İftar Yemeği Düzenlendi

Çok Amaçlı Salon’da verilen iftar yemeğine Sivas Milletvekili Ali Akyıldız Eşi Zeynep Akyıldız, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcıları Salih Ayhan eşi Zeynep Ayhan,  Ömer Kalaylı,Eşi Nİlgün Kalaylı,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk eşi Gülçin Buyruk, Prof. Dr. Metin Bozkuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Jandarma Alay Komutanı Bektaş Arslan, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan,  Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal ile eşi, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı,  Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz ve eşi İnci Poyraz, Genel Sekreter Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz, Sami Bozpolat, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları,  öğretim üyeleri ile basın mensupları katıldı.
 
İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Arslan tarafından yapılan Kur'an-ı Kerîm Tilaveti ve ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı.
 
Yemekten sonra yapılan duanın ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, Ramazan ayını yaşamanın mutluluğunu ve sevincini hissettiğini  ifade ederek, “Göreve geldiğim ilk yıl sizlerle Ramazan ayında birlikte olmuştuk. 4 boyunca Allah kısmet etti ve birlikteliğimiz devam etti. Ben bu vesile ile  bizleri kırmayarak yemeğe katılan herkese şükranlarımı sunuyorum. Vatanımız, toprağımız ve bayrağımız için hayatlarını gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimizi minnetle anıyor, Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şifalar diliyorum. İnşallah bu mübarek günlerdeki dualarımız kabul olur.” ifadelerine yer verdi.

10

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B