Haberler

  • 08 Haziran 2016

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mezuniyet Töreni BESYO Spor Salonunda düzenlendi.
 
Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Üniversitemiz Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Kaygusuz, BESYO Müdürü Doç. Dr. Murat Kangalgil, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Törenin açılış konuşmasını yapan BESYO Müdürü Doç. Dr. Kangalgil, 1990 yılında 40 öğrenciyle Fen Edebiyat Fakültesinin bir bölümü olarak temelleri atılan yüksekokulun, 42 yıllık üniversitemizde 26 yıldan beri eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürdüğünü ve 22. dönem mezunlarını veren köklü bir birim olduğunu vurguladı. Bu gün yüksekokulun 3 bölüm ve yaklaşık 500 öğrencisi ile ülkemizin sayılı spor eğitimi veren kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Müdür Doç. Dr. Kangalgil,  bu haklı gururun yaşamasına vesile olan herkese teşekkür etti ve mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.
 
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve mezun olan öğrencilere belgeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kaygusuz, BESYO Müdürü Doç. Dr. Kangalgil ve öğretim elemanları tarafından takdim edildi. 
 
 

08

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B