• 05 Haziran 2016

Akademik Düzeyde Araştırma Projesi Hazırlama Eğitiminin Beşincisi Düzenlendi

TÜBİTAK 114K504 nolu  “Cumhuriyet Üniversitesi’nde Ulusal ve Uluslararası Araştırma Projelerinde Farkındalık Yaratma ve Üretme/Kabul Potansiyellerinin Geliştirilmesi” başlıklı proje kapsamında “AKADEMİK DÜZEYDE ARAŞTIRMA PROJESİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ - 5” etkinliği Üniversitemizin çeşitli fakülte ve yüksek okullarından katılan 24 öğretim üyesi ve araştırma görevlisi ile gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında katılımcılara belgelerini eğitime katılan Karadeniz Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Asım Kadıoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği’nden Prof. Dr. Yener Eyüboğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Bülent Güven, Üniversitemiz Jeoloji Mühendisliğinden Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar tarafından verildi.

Haziran