Haberler

  • 07 Haziran 2016

Okul Öncesi Bölümü Öğrencilerinin Buruk Mezuniyet Töreni

Ailesiyle birlikte Üniversitemize mezuniyet törenine katılmak üzere gelen ve Yozgat’ta trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü son sınıf öğrencisi Betül Kandemir’in sınıf arkadaşları,  Betül Kandemir anısına karanfil bıraktı. 
 
Mezun öğrenciler ilk olarak teker teker sahneye gelerek ellerindeki karanfilleri Betül Kandemir’in fotoğrafının bulunduğu masaya bıraktı. 
 
Duygusal anların yaşandığı törende konuşan Dekan Prof. Dr. Sarı, Betül Kandemir’i kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, töreni iptal edeceklerini ancak Kandemir’in anısına töreni yapmanın doğru olduğuna inandıklarını söyleyerek, Kandemir’e Allah'tan rahmet, ailesine,  sınıf arkadaşlarına ve bölüm hocalarına  başsağlığı diledi. 
 
Dekan Prof. Dr. Sarı ayrıca diğer mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, öğrencilere hayat boyu başarılar diledi. 
 
Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferda Yıldırım ise çok üzgün olduğunu ifade ederek, öğrencilere Betül Kandemir anısına eğitimlerini ve mesleklerini daha ileriye taşımaları temennisinde bulundu. 
 
Konuşmaların ardından derece alan ve mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini Dekan Prof. Dr. Sarı, ABD Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. 
 

07

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B