Haberler

  • 05 Haziran 2016

CÜ Vakfı Ortaokulu Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.
 
Üniversitemiz Balo Salonu’nda gerçekleşen törene Okul Müdürü İnci Poyraz, okul öğretmenleri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.
 
Törende konuşan Okul Müdürü Poyraz, emanet olarak aldıkları öğrencilere idareciler, öğretmenler ve personel ile hizmet ederek öğrencilerin daha kendinden emin, ne istediğini bilen, bilgili, görgülü, sevgi dolu bireyler olarak, velilere büyük bir gurur ve heyecanlı bir şekilde teslim ettiklerini söyledi. Müdür Poyraz konuşmasında, “Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığımız bir nesili daha bugün burada uğurluyoruz.  Onlara gösterdiğiniz kılavuz ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum.  Okula başladığınız bugüne kadar eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız ve bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okulunuzu,  bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır” ifadelerine yer verdi. 
 
Törende öğrenci aileleri tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Öğrenciler ardından mezuniyet pastasını keserek kep fırlattı.  
 
  
 

05

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B