Haberler

  • 06 Haziran 2016

Fen Fakültesi Mezuniyet Töreni Kültür Merkezinde Yapıldı

Üniversitemiz Fen Fakültesi tarafından mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 
 
Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Turhan Kurşun, Sivas Beton Travers Fabrikası Müdür Yardımcısı A. Turan Çetinus, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, öğrenci ve ailelerini tebrik ederek,  öğrencilere hayat boyu başarılar diledi. 
 
Dekan Prof. Dr. Amirov ise konuşmasında fakülte hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin 4 yıl boyunca iyi bir eğitim aldıklarını gittikleri yerlerde Üniversitemiz ve Fen Fakültesi’ni en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyerek, öğrencilere hayat boyu başarılar diledi. 
 
Mezuniyette daha sonra Panel Poliüretan Anonim Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Arif Temiz tarafından gönderilen akıllı telefon hediyesi, Sivas Beton Travers Fabrikası Müdür Yardımcısı A. Turan Çetinus tarafından, Fakülte birincisi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu İsmail Sarıgül’e takdim edildi.
 
Törende fakülte genelinde derece alan ve mezun olan öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Amirov, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sarı, bölüm başkanları ile öğretim üyeleri tarafından takdim edildi. 
 

06

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B