Haberler

  • 05 Haziran 2016

Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu Tarafından Yıl Sonu Gösterisi Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu tarafından yılsonu etkinliği ve mezuniyet töreni düzenlendi.
 
Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Baro Başkanı Hakan Bahadır, Vakıf Okulları Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Demirci,  okul müdürleri Şamil Turgut, İnci Poyraz, Selma Erbaş, okul öğretmenleri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı. 
 
Program öncesinde Resim Öğretmeni Ceren Taşseten önderliğinde öğrenciler tarafından yapılan karma resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. 
 
Ardından programın açılışında konuşan Okul Müdürü Turgut, öğretim döneminde son sınıflar dışında kalan her sınıfın bir sonraki döneme adım attığını ifade ederek, ”Sevgili öğrencilerim; her insan bir değer inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp sizleri geliştirmeye ve eğitmeye gayret ettik. Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize. Değerli velililer; emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı öğretmenlerim ve personellerimle hizmet ederek,  onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen ve hedefleri için cesaretle hareket eden sevgi dolu bireyler olarak sizlere takdim ediyoruz. Yolları ve bahtları açık olsun” ifadelerine yer verdi. 
 
Müdür Turgut’un konuşmasının ardından öğrenciler piyes, halk oyunları gösterileri, piyano dinletisi, aikido gösterisi, balon dansı, koro konseri, İngilizce ve Almanca koro şarkılar, keman konseri ve çeşitli etkinliklerde sahne aldı. 
 
Yılsonu etkinliğinde son olarak Okul Müdürleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgesi takdim edildi. 
 

05

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B