Haberler

  • 02 Haziran 2016

XVII. Uluslararası Ekonometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik Sempozyumu Düzenlendi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda “XVII. Uluslararası Ekonometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik Sempozyumu” gerçekleştirildi.
 
Programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Prof. Dr. Metin Bozkuş, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Programda açılış konuşması yapan Ekonometri Bölüm Başkanı ve Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şengönül, organizasyonun Cumhuriyet Üniversitesi’nde yapılmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Her yıl düzenli olarak düzenlenen sempozyumumuz, yerli ve yabancı birçok akademisyen ve ekonometri alanında uzman olan kişileri öğrencilerle buluşturuyor. Bu alanda Türkiye’de gerçekleştirilen en önemli uluslararası etkinlikler arasına girmiştir.  Sempozyumumuzun en önemli amacı kişileri ekonometri ve istatistik alanlarında, teorik ve deneysel çalışmalara teşvik etmektir. Sempozyumun katılımcılar için başarılı geçmesini diliyorum, desteklerinden dolayı rektörlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.
 
Sempozyumda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, sempozyuma katılanlara teşekkür ederek, “Sempozyum umarım Cumhuriyetimizin 100. yılına, ülkemizin 2023 hedeflerine daha kolay ulaşmamıza vesile olur ve ben buna inanıyorum. Gerçekten bu sempozyum katılanlara büyük bir bilgi birikimi sunacağı gibi,  katılımcıların ufkunun genişlemesine de yardımcı olacaktır. Ben bu etkinliği hazırlayan ve katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

02

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B