Haberler

  • 03 Haziran 2016

Özel Recai Toydemir Anadolu Lisesi Tarafından Yıl Sonu Etkinliği ve Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Recai Toydemir Anadolu Lisesi tarafından yılsonu etkinliği ve mezuniyet töreni düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Vakıf Okulları Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Demirci, okul müdürleri, Ferhat Doğan, İnci Poyraz, Şamil Turgut, Selma Yıldırım Erbaş, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Programda ilk olarak Gençler Wushu Avrupa şampiyonasında Avrupa birincisi olan öğrencimiz Mervenur Dama, takım arkadaşları tarafından Wushu gösterisi gerçekleştirdi.

Programda daha sonra Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde Resim Öğretmeni Ceren Taşseten önderliğinde açılan karma resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yılsonu etkinliğinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Ferhat Doğan, okul hakkında bilgiler vererek, Recai Toydemir Anadolu Lisesi’nin her geçen gün gelişerek eğitim kalitesinin yükseldiği sözlerine ekledi. ‘Okulun yükselmesinde en büyük pay öğretmenler ve öğrencilerimizdir’ diyen Müdür Doğan, “Ortaöğretim’in amacı yüksek öğrenime öğrenci hazırlamaktır. Bunun için YÖK tarafından YGS ve LYS sınavları yapılmaktadır. Okulumuz öğrencileri her sınav döneminde bir önceki dönemde daha iyi sonuçlar almaktadır.  Başarılarımız her geçen gün öğretim kalitemizi arttırıyor. Öğrenci kalitesi ve sosyal etkinlik artışı bizi daha da fazla başarılara teşvik ediyor.” şeklinde konuşarak öğrenci ailelerine ve öğrencileri tebrik etti ve öğrencilere hayat boyu başarılar diledi.

Etkinlikte daha sonra şiir dinletisi, tiyatro gösterisi, koro ve solo konserine yer verildi.

Son olarak mezun olan öğrenciler için belge taktim törenine geçilerek, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Vakıf Okulları Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Demirci ve okul müdürleri tarafından öğrencilere diplomaları verildi.

03

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B