Haberler

  • 01 Haziran 2016

CÜ Vakfı Ortaokulu'ndan Şiir ve Müzik Gecesi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında ‘Gönlümün Sesi,  Vatanımın Sevgisi’ konulu Şiir ve Müzik Gecesi etkinliği düzenlendi.
 
Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Başsavcı Vekili Cem Ali Çiftçi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Demirci, Okul Müdürleri İnci Poyraz, Ferhat Doğan, Şamil Turgut, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.
 
Program öncesinde ilk olarak Görsel Sanatlar Öğretmeni Hülya Yeşilyurt öderliğinde öğrencilerin kendi yaptıkları eserlerden oluşan karma resim sergisinin açılışı Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi. 
 
Açılışın ardından Şiir ve Müzik programı açılışında konuşan Okul Müdürü İnci Poyraz, her yıl öğretmenler öncülüğünde şiir ve müzik gecesi düzenlediklerini, öğrencilere derslerde vermeye çalıştıkları vatan ve bayrak sevgisini velilerle paylaşmak istediklerini ifade etti. Müdür Poyraz, “Bugün burada kalplerimizin en derinliğinde hissettiğimiz vatan aşkını öğrencilerimizle birlikte sizlerle paylaşmak istedik. Öğrencilerimiz sizlere,  gönlümüzün sesi, vatanımızın sevgisi ile dolu güzel bir akşam yaşatacaklar. Öğretmenlerimizi, ailelerimizi  ve öğrencilerimizi kutlar, programın başarılı geçmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 
 
Gecede öğrenciler tiyatro eşliğinde,  ünlü şairlerimize ait vatan ve bayrak sevgisini anlatan şiir ve müziklerle duygu dolu bir gün yaşattılar.
 

01

Haziran

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B