Haberler

  • 24 Mayıs 2016

Sağlık Bilimleri Fakültesi Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından mezuniyet töreni Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
 
Sağlık Yönetimi Bölümü, Ebelik Bölümü ve Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin mezun olduğu törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Semra Özçelik, Başhemşire Ergül Koçak, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli insan sağlığıyla uğraşan kişilerin kutsal görev yaptıklarını ifade ederek, bu konuda hastalara meslek etiğine bağlı kalarak hizmet etmeleri konusunda öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, öğrencilerin aileleri başta olmak üzere kendilerini yetiştiren hocalara teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi. 
 
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Semra Özçelik ise konuşmasında fakülte ve eğitimi hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin iyi ve kaliteli bir eğitim aldıklarını söyleyerek, hasta ve hasta yakınlarına hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu, bu yönde öğrencilerin kaliteli bir hizmet vereceklerinden hiç şüphesinin olmadığını sözlerine ekledi. Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Dekan V. Prof. Dr. Özçelik, öğrenci aileleri ve öğretim elemanlarına teşekkür ederek, öğrencilere hayat boyu başarılar diledi. 
 
Törende fakülte birincisi Tuba Gül’e, ikinci Pelinsu Buket Güler’e ve üçüncü Fatma Çiçek’e ve bölümlerde derece alan öğrencilere belgelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, Dekan Vekili Pof. Dr. Özçelik tarafından takdim edildi. 
 
Mezun öğrenciler ardından kep atarak mezuniyetlerini kutladılar. 
 

24

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B