• 24 Mayıs 2016

Araştırma Görevlisi İlkay Demir'e Young Scientist-Outstanding Paper Ödülü

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı,  Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezai Elagöz yürütücülüğünde Üniversitemiz Nanofotonik Uygulama ve Araştırma Merkezinde yürütülen 113G103 TÜBİTAK 1007 projesi kapsamında Nanoteknoloji Mühendisliğinde Araştırma Görevlisi İlkay Demir,  “E-MRS 2016 Spring Meeting Lille, France” da sunulan bildirisinde “Young Scientist-Outstanding Paper” ödülünü aldı.

Araştırma Görevlisi İlkay Demir,  Rektörlük Makamında Ödüllendirildi “E-MRS 2016 Spring Meeting Lille, France” da sunulan bildirisinde “Young Scientist-Outstanding Paper” ödülünü alan Araştırma Görevlisi İlkay Demir ve Dekan Prof. Dr. Sezai Elagöz’ü davet eden Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Araştırma Görevlisi İlkay Demir ve Dekan Prof. Dr. Elegöz ile sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca Araştırma Görevlisi İlkay Demir ve Doktora Tez hocası Prof. Dr. Sezai Elagöz’ü tebrik ederek,  çalışmalarında başarılar diledi.