Haberler

  • 18 Mayıs 2016

Rektörümüz SESOB ve Kızılay Şubesini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Boşkuş ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB)’u  ziyaret etti.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas – şehir- sanayi işbirliği çerçevesinde esnaf teşkilatı ile de uyum içerisinde çalıştığını ifade ederek, Cumhuriyet Üniversitesi’nin esnafa büyük katkısı olduğunu vurguladı. Rektör  Prof. Dr. Kocacık, üniversite, sanayi ve esnaf işbirliğinin önemli olduğunu, üniversite olarak Sivası’ın gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi. 
Esnaf teşkilatı ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini, Sesob Başkanı Beşir Köksal’ın talebi üzerine Ahilik ile ilgili bir kitap çıkarmak için çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Prof. Dr. Kocacık, Sesob Başkanı Beşir Köksal’ın şahsında tüm esnafların  Ahilik Bayramını kutladı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sesob Başkanı Beşir Köksal ise Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın görev yaptığı süre içerisinde güzel çalışmaları olduğunu, yapılan tüm etkinliklere ve programlara katılım sağladıklarını belirterek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.
 
Üniversitenin Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması açısından önemli olduğunu kaydeden Köksal, burada eğitim gören öğrencilerin alışverişleriyle esnafa büyük katkı sağladığını dile getirerek, Prof. Dr. Kocacık ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ziyarette Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. 
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ardından Kızılay Şubesi’ne geçerek Şube Başkanı Mustafa Sarılar’ı makamında ziyaret etti. 
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş’un da katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Şube Başkanı Sarılar’a Cumhuriyet Üniversitesi Ethem Sarılar Cami başta olmak üzere diğer katkılarından dolayı teşekkür ederek, Kızılay’ın ülkemizin en önemli kurumlarından biri olduğuna dikkat çekerek, çalışmalarından dolayı Sarılar’a teşekkür etti. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Sarılar ise Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas’ın göz bebeği olduğunu ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 
 

18

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B