Haberler

  • 14 Mayıs 2016

İletişim Fakültesi Öğrencileri Şehrin Genç Sesi CU Radyo'yu En İyi Şekilde Tanıtabilmek İçin Yarıştılar

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Genç Kariyer Kulübünce düzenlenen etkinlikte İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ile Tanıtım ve Gazetecilik Bölümleri öğrencileri arasında gerçekleştirilen CU Radyo Fikir Yarışması için hazırlanan projeler beğeniye sunuldu.
 
CU Radyo Fikir Yarışması finali fakültenin konferans salonunda gerçekleştirildi.
 
Açılış konuşmasını gerçekleştiren İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı CU Radyo Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Zeynep Gültekin Akçay, yarışma hakkında bilgi verdi. Dönem başında fakültenin öğretim üyeleri ile bir araya gelerek CU Radyoyu öğrencilere ve şehre daha iyi tanıtabilmek amacıyla bir fikir yarışması kararı aldıklarını dile getiren Yrd. Doç. Dr. Akçay,  yarışmada katkıları  bulunan Yrd. Doç. Dr. Zekiye Tamer Gencer, Öğretim Görevlileri Fikriye Çelik Taşkanat ve Özal Karadeniz, Araştırma Görevlileri Ersin Polat, Oğuz Selim Kobaza ve Özcan Batcı ile Genç Kariyer Kulübüne teşekkür etti. Yrd. Doç. Dr. Akçay, “Güzel bir şey yapmaya çalıştık. Profesyonel değiliz. Amacımız profesyonel olmak da değil,  amatör ruhla ilerliyoruz ve radyomuz da böyle olsun istiyoruz. Şehrin genç sesi olarak devam etmeyi planlıyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
CU Radyo Koordinatörlerinden Araştırma Görevlileri Oğuz Selim Kobaza ve Ersin Polat ise “Şehrin Genç Sesi CU Radyo”  hakkında kısa bilgiler verdiler. Aralık ayında yayınlara başladıklarını anımsatan Kobaza,  şu anda yaklaşık 50 kişilik bir ekiple çalıştıklarını kaydederek bu sayının bir öğrenci radyosu için gayet iyi bir rakam olduğunu söyledi. Kobaza,  yayınlarında daima kaliteyi artırmaya gayret gösterdiklerini vurgulayarak,  Kosova Dostluk Platformu’ndan ödül aldıklarını da sözlerine ekledi.  Polat ise diğer üniversite radyolarını ve yayın politikalarını incelediğinde ülkede yayın yapan radyolar içerisinde öğrencilerin en fazla program yaptığı radyonun CU Radyo olduğunu dile getirdi.
 
Konuşmaların ardından projelerin sunumuna geçildi.
 
CU Radyo Fikir Yarışmasında “Gazete haberi, viral reklam, afiş, radyo reklamı ve reklam” kategorilerinde yarışan projeler final programına katılanların oylamasına sunuldu.
 

14

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B