Haberler

  • 13 Mayıs 2016

Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 5. dönem mezuniyet töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.
 
Kültür Merkezi’nde yapılan törene Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sami Hizmetli, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Yuvacı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr.Yavuz Siliğ, öğretim elemanları, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.
 
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, “Yıllarca eğitimleri için emek verdiğiniz, yemeyip içmeyip yedirdiğiniz, giymeyip giydirdiğiniz,  en zor anlarında maddi ve manevi olarak arkalarında durduğunuz evlatlarınız şu anda genç bir diş hekimi olarak karşınızda durmaktadır. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Hepinize bu emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler sizleri iyi bir diş hekimi,  aynı zamanda örnek bir kişi olarak yetiştirmek için çalıştık. Sizlere vermiş olduğumuz eğitim ile her türlü hasta profilinin,  zorluğun,  engellerin üstesinden geleceğinize yürekten inanıyorum. Bizleri her türlü sorununuzda öğrenciliğinizde olduğu gibi bundan sonrada yanınızda olacağımızı unutmamanızı istiyorum. Şimdiden diplomasını alan diş hekimlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi. 
 
Belediye Başkan Yardımcısı Yuvacı ise konuşmasında Diş Hekimliği mesleğinin önemine değinerek, mezun olan öğrencileri tebrik etti ve ailelerini kutladı.
 
Konuşmaların ardından fakülte birincisi Sultan Aktuğ, ikinci Zeynep Bor, üçüncü Gamze Eşkinoğlu’na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli ve  Belediye Başkan Yardımcısı Yuvacı, belgelerini takdim ederken, fakülte birincisi Aktuğ ise yaş kütüğüne isimlik çaktı.  
 
Törende diğer mezun olan öğrencilere belgelerini fakülte dekanları ve Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları tarafından verildi.
 
Mezuniyet andının ardından öğrenciler keplerini fırlattı. 
 

13

Mayıs

2016

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B